Poznejte krásu hliníkových fasád

3. 11. 2022 Výrobky

Hliníkové fasády přinášejí moderní vzhled, dlouhou životnost a nízkou údržbu. Díky svým vlastnostem jsou ideální pro inovativní architektonické projekty, kde hraje klíčovou roli estetika, funkčnost a energetická efektivita. Hliník umožňuje vytvářet různé designové koncepty a je vhodný pro širokou škálu aplikací.

Náhledový obrázek

Funkce & design

O výjimečných funkcích provětrávaných hliníkových fasád se zmiňujeme na jejich hlavní stránce.  Když je vyrobena systémově a správně, ochrání nám dům téměř na věky. Kromě užitečných funkcí má ale další vlastnost – je krásná a originální.

Zabalte si dům do hliníku

Dům s perforovanou fasádou je jako dárek zabalený do luxusního celofánu. A existuje nekonečně mnoho vzorů, nápisů, znaků.  Ano, i fasáda může být funkční a zároveň jedinečná. Jsou případy, kdy perforovaná fasáda plní roli především ozdobnou. Jako mašle na dárku.

Naše fasáda může vyjadřovat postoj k životu, přírodě, věcem. Pomůže nám splynout s okolím nebo naopak provokovat. I stará budova se dá oživit, aniž byste jí museli celou rozkopat či zbořit. I původně nudný a okoukaný dům se po letech stává prvkem, na který se budou chodit dívat lidé z širého okolí. Proč někoho napodobovat a splynout s davem, když to jde i jinak.

Pro zvýraznění děravého efektu  a větší ,,wow efekt“ doporučujeme fasádu podsvítit, což vynikne samozřejmě především ve tmě.

Vše na míru

Vyberte si vzor, nápis, barvu, osvětlení a my se postaráme o zbytek. Navíc jsme schopni do fasády zakomponovat jakoukoli stínící techniku, sladit jí např. s hliníkovou brankou, plotem, vstupními dveřmi či okny (jak barevně, vzorem, ale i systémově).

Inspirujte se

Chápeme, že je jednoduché napsat: ,,Vymyslete si cokoli, cokoli jsme schopni vyrobit“. Je třeba někde načerpat inspiraci, ujasnit si, jak taková fasáda se vzory, nápisy, barvami a osvětlením vypadá v reálu. Proto přikládáme pár celosvětových realizací pro představu. Více o našich realizacích v  referencích.

Sdílejte náš článek
FB X In